Pages

Dayang&Harvey!!!Mother's Day!!!

May 8, 2011HARI IBU SELALUNYA DISAMBUT PADA MINGGU KEDUA BULAN MEI. IANYA DI SAMBUT UNTUK MENGHARGAI MEREKA YANG BERGELAR IBU.

BAGI MEMERIAHKAN HARI IBU PADA BULAN MEI 2011 INI, ERAMA REKOD MENGANJURKAN MAJLIS MAKAN MALAM YANG AKAN DISERIKAN DENGAN PERSEMBAHAN GABUNGAN ARTIS DUA BENUA , INDONESIA DAN MALAYSIA IAITU HARVEY MALAIHOLLO DAN ANAK JATI SARAWAK DAYANG NURFAIZAH

INI ADALAH KALI PERTAMA DAYANG NURFAIZAH DAN HARVEY MALAIHOLLO DI SATUKAN UNTUK MAJLIS HARI IBU DI LEGEND HOTEL PADA 25 MEI INI.

MAJLIS HARI IBU INI JUGA AKAN LEBIH BERERTI APABILA, ERAMA REKOD JUGA AKAN MENAMPILKAN ARTIS DI BAWAH NAUNGANNYA.

SELAIN ITU JUGA SIDANG MEDIA INI DI ADAKAN BAGI MEMPROMOSI SINGLE ‘ GERIMIS MENGUNDANG’ DI NYANYIKAN SECARA DUET OLEH HARVEY MALAIHOLLO DAN DAYANG NURFAIZAH SERTA MAJLIS HARI IBU YANG AKAN DI ADAKAN DI KOTA KINABALU PADA 27 MEI 2011.

SUATU KETIKA DAHULU LAGU GERIMIS MENGUNDANG PERNAH DI POPULARKAN OLEH KUMPULAN SLAM INI TELAH DIBERI SENTUHAN JIWA BARU OLEH ANDI RIANTO, KOMPOSER DAN ARRANGER MUZIK TERKENAL DI INDONESIA.

DENGAN TEMA ‘SHOW HER HOW MUCH YOU CARE’ ERAMA REKOD AKAN MENJADI PENGANJUR RASMI DAN PENYIAR RASMI DI LAMAN WEB www.erama.tv

FURTHER INFORMATION : MS FIONA BENARD (O165845420)

No comments:

Your Thoughts...

Dayang's Followers